Van het kleinste wondje tot hygiënische verzorging

Het ervaren team van Thuisverpleging G-en-I staat klaar om u alle benodigde zorg thuis te bieden, waardoor u in de comfortabele omgeving van uw eigen huis kunt herstellen. Wij streven ernaar om een extra gevoel van rust te creëren tijdens uw herstelproces. Indien u behoefte heeft aan verpleegkundige zorg aan huis, kunt u vertrouwen op onze deskundige verpleegkundigen die een behandeling op maat bieden die afgestemd is op uw specifieke gezondheidsbehoeften.

Zonder voorschrift

Twijfel niet om ons te benaderen voor behandelingen die geen voorschrift vereisen, zoals hygiënische zorg. Als u nog thuis woont maar moeite heeft met persoonlijke verzorging vanwege ouderdom of ziekte, laat ons dan langskomen. We zorgen voor een verfrissende start van uw dag en/of een comfortabele nachtrust.

Thuisverpleging diensten

Met voorschrift

Uiteraard volgen we de zorgvoorschriften die zijn voorgeschreven door uw arts of specialist nauwgezet op. Indien u een voorschrift heeft, bieden wij diverse zorgdiensten aan, zoals stomazorg, het aan- en uittrekken van compressietherapie (steunkousen), diabeteszorg, palliatieve zorg, wondverzorging, injecties of infusietherapie. Twijfel niet en plan een afspraak met ons in om uw zorgbehoeften grondig te bespreken en uit te voeren.

Contact

Zorg ervoor dat uw herstel of behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt door nu contact op te nemen met Thuisverpleging G-en-I en uw afspraken te plannen. Wij staan altijd voor u klaar, 24/7, 7 dagen per week, in Maaseik, Kinrooi, Dilsen en omliggende gemeenten.

 

Thuisverpleging G-en-I

089/25 55 56