ONS TEAM thuisverpleging G-en-I

Om onze slogan ‘Uw welzijn, onze zorg “dagelijks te verwezenlijken, hebben we een team samengesteld met ervaren en betrokken verpleegkundigen. Wij bij Thuisverpleging G-en-I zijn met totaal vier verpleegkundige op de baan, om de noodzakelijke zorgen tot bij u te brengen. 

Gert Achten

Gert heeft sinds 2016 ervaring opgedaan in verschillende soorten settings van de gezondheidszorg. Uiteindelijk heeft hij zijn weg terug gevonden door zijn hart te volgen naar zijn afstudeerrichting “de thuiszorg”. Ondertussen is hij al een aantal jaren met vol enthousiasme als zelfstandige thuisverpleegkundige aan de slag. Door zijn passie naar wondverzorging heeft hij zich ondertussen bijgeschoold tot referentieverpleegkundige in de wondzorg. Dit is ongetwijfeld een bijkomende troef die in de thuiszorg zeker ten goede zal komen.

Ivan Cornelissen

Ivan is  sinds 2022 afgestudeerd als verpleegkundige met als afstudeerrichting “thuiszorg”. Hij was eerder voor deze opleiding  werkzaam in de gezondheidszorg als zorgkundige. Tijdens deze tewerkstelling merkte hij al snel dat hij meer wou betekenen en de zorgvragers in zijn geheel wou verzorgen. Zo voelde hij zijn vingers kriebelen om als verpleegkundige verder door het leven te gaan. Samen met Gert richtte hij Thuisverpleging G-en-I op. 

Sanne Dirkx

Na meer dan tien jaar ervaring als thuisverpleegster in loondienst, heeft Sanne bewezen dat ze haar mannetje kan staan. Zo staat ze steeds ons team bij met een gouden hart en goed humeur. Onze zorgvragers zijn zo dan ook altijd in zeer goede warme handen.

Dietmar Moors

Dietmar is tot op heden tewerkgesteld als verpleegkundige in een rust en verzorgingstehuis waar hij met veel liefde en passie zijn job als verpleegkundige uitoefent. In zijn vrije momenten komt hij deze liefde en passie met ons en onze zorgvragers delen, om zo ons team te versterken.