van het kleinste wondje tot hygiënische verzorging

Thuis verzorgd worden en herstellen, zo creëert u nog altijd een extra warm gevoel van rust. Daarom biedt Thuisverpleging G-en-I u alle zorgen aan huis aan. Heeft u nood aan een verpleegkundige aan huis? Doe een beroep op ons ervaren team van verpleegkundige voor een behandeling op maat van uw gezondheidsnoden.

Zonder voorschrift

Aarzel niet om ons in te schakelen voor behandelingen waar u geen voorschrift voor nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan de hygiënische zorgen. Woont u nog thuis maar wordt het moeilijk om u te wassen of uw toilet te maken door ouderdom of een ziekte? Laat ons langskomen om u te verzorgen voor een frisse start van de dag en/of een aangename nachtrust.

Met voorschrift

Uiteraard dienen wij de zorgen toe die u werden voorgeschreven door uw arts of specialist. Wanneer u over een voorschrift beschikt, zorgen wij onder andere voor stomazorg, compressietherapie (steunkousen aan/uitdoen), diabeteszorg, palliatieve zorgen, wondzorgen, inspuitingen of infusietherapie. Aarzel niet en maak een afspraak met ons om uw zorgen grondig te bespreken en uit te voeren.

Contact

Maak het uzelf zo comfortabel mogelijk tijdens uw herstel of behandeling. Telefoneer meteen naar Thuisverpleging G-en-I om uw afspraken vast te leggen. Wij zijn 7 dagen op 7 en 24 uur op 24 voor u beschikbaar in de regio Maaseik, Kinrooi, Bree en deelgemeenten.

 

Thuisverpleging G-en-I

0499/22 08 06