Derdebetalerssysteem

Voor een vlotte afhandeling van de betalingen en de administratie passen wij met onze thuisverpleging het derdebetalerssysteem toe. Dankzij deze regeling worden alle betalingen rechtstreeks met uw ziekenfonds geregeld en is de verzorging verder voor u gratis. Wij hebben enkel even uw identiteitskaart nodig om dit te kunnen registreren. 

Vaste tarieven

Om gebruik te maken van dit systeem werken wij samen met alle erkende ziekenfondsen van België. Als loontrekkende, zelfstandige of ontvanger van een vervangingsinkomen van een Belgische instantie bent u verplicht om bij één van de voorziene fondsen aangesloten te zijn. Al onze gebruikte tarieven zijn ook vastgelegd door het RIZIV.

 

Hulp bij administratie

Tijdens uw herstelperiode thuis of wanneer u op oudere leeftijd langer thuis wil blijven wonen, komen er wel eens momenten dat u een bijkomende hulp nodig heeft naast onze thuisverpleging. Denk onder andere aan het aanvragen van een poetsdienst of maaltijden aan huis. Dan zetten wij ons, eventueel in overleg met uw familie, op weg naar de juiste aanvragen.

Contact

Geniet van een compleet plaatje bij het aanvragen van een verpleegkundige aan huis en contacteer Thuisverpleging G-en-I. Onze verpleegkundige komt tot bij u om alle mogelijkheden te bespreken en op te starten.

📞 089/25 55 56

 

Waarom thuisverpleging G-en-I

 

  • 24/7 bereikbaar
  • Steeds professionele zorg met vertrouwde gezichten
  • Je zorg is altijd gegarandeerd, ook tijdens weekends en feestdagen

 

Een zorg of informatie aanvragen? 

📞 089/25 55 56