Welke ondersteuning biedt de referentieverpleegkundige wondzorg?

De referentieverpleegkundige wondzorg ondersteunt de thuisverpleegkundige en de huisarts bij specifieke vragen over wondzorg of nieuwe technieken en kennis.

Hij neemt de zorg niet over - of hoogstens tijdelijk - maar staat de thuisverpleegkundige bij rond:

  • moeilijk helende wonden
  • de nieuwste verbanden
  • nieuwe of geschikte verzorgingsmethoden
  • terugbetalingsmodaliteiten voor de patiënt

Als professionele zorgverstrekker of  zorgvrager kan je steeds beroep doen op de referentieverpleegkundige wondzorg van thuisverpleging G-en-I. Hij bekijkt graag met jou welke de meest passende wondzorgbehandeling voor de individuele patiënt is en volgt de zorg op zoals jij dit wenst.

 

Wanneer een referentieverpleegkundige wondzorg Contacteren?

Moeilijk te helen wonden? Een wonde die meer opvolging vereist? Wondzorg is een uitgebreid en complex domein, dat nieuwe kennis, technieken en inzichten vereist om steeds bij te blijven. Denk bijvoorbeeld aan verzorging en windeltechnieken in het kader van een lymfeproblematiek, behandeling met negatieve druktherapie of het debrideren van wonden. 

Onze referentieverpleegkundige in de wondzorg ondersteunt u graag en kan u alle info bezorgen over de nieuwste verbanden, verzorgingsmethoden en terugbetalingingsmodaliteiten voor de patiënt. Samen met u zoeken we naar de meest passende wondbehandeling voor iedere individuele patiënt. 

Info of vragen?

Heeft u vragen of went u een bespreking van één van je zorgvragers? U kan ons bereiken op het algemene nummer 089/25 55 56

Wondzorg

Waarom thuisverpleging G-en-I

 

  • 24/7 bereikbaar
  • Steeds professionele zorg met vertrouwde gezichten
  • Je zorg is altijd gegarandeerd, ook tijdens weekends en feestdagen

 

Een zorg of informatie aanvragen? 

📞 089/25 55 56