ONS TEAM thuisverpleging G-en-I

Om onze slogan ‘Uw welzijn, onze zorg “dagelijks te verwezenlijken, hebben we een team samengesteld met ervaren en betrokken verpleegkundigen. Wij bij Thuisverpleging G-en-I zijn met totaal vijf verpleegkundigen op de baan, om de noodzakelijke zorgen tot bij u te brengen. 

Gert Achten

Gert is niet alleen een ervaren professional; hij is ook een voorvechter voor het welzijn van zijn zorgvragers. Hij zet zich in voor een benadering van zorg die zich richt op het creëren van een omgeving waarin zijn zorgvragers zich gehoord, begrepen en verzorgd voelen. Zijn inzet voor excellentie in de thuisverpleging en zijn vermogen om een warme, persoonlijke connectie met zijn patiënten te smeden, maken hem een buitengewone en bewonderenswaardige leider in zijn vakgebied.

Ivan Cornelissen

Na het behalen van zijn diploma in 2022 voelde Ivan een sterke drang om een stap verder te zetten. Met mede-oprichter Gert bundelde hij zijn passie, kennis en ervaring om Thuisverpleging G-en-I op te richten. Zijn doel was helder: hoogwaardige zorg bieden die niet alleen medisch, maar ook empathisch en algeheel is. Ivan gelooft sterk in het belang van een persoonlijke benadering en het bieden van comfortabele zorg die aansluit bij de individuele behoeften van elke cliënt.

Sanne Dirkx

Sanne is een ongelofelijk waardevol lid van het team, met haar schat aan ervaring en haar hart van goud. Haar vastberadenheid en positieve instelling maken haar een ware steunpilaar voor zowel haar collega's als de mensen die ze verzorgt. Ze straalt warmte uit en haar vriendelijke humeur is aanstekelijk, waardoor ze niet alleen medische zorg biedt, maar ook een bron van troost en vreugde is voor degenen die haar nodig hebben.

Dietmar Moors

Een toegewijde verpleegkundige die zijn roeping heeft gevonden in het verzorgen van anderen. Met een stevige achtergrond als verpleegkundige in een rust- en verzorgingstehuis heeft hij niet alleen ervaring, maar ook een hart vol liefde en passie voor zijn werk. Dietmar brengt niet alleen zijn vaardigheden, maar ook zijn liefde voor de zorg naar het team, waardoor hij een onschatbare aanwinst is voor ons team en onze zorgvragers.

An Bialousz

An is een ervaren verpleegkundige met een toewijding van meer dan 20 jaar in de gezondheidszorg. Haar ervaring strekt zich uit over verschillende medische gebieden, en ze staat bekend om haar kalme, geruststellende aanpak bij het verzorgen van patiënten. Haar toewijding aan het verbeteren van levens blijkt uit haar empathie en zorg voor elke patiënt die ze behandelt.

Verpleegkundig team

Waarom thuisverpleging G-en-I

 

  • 24/7 bereikbaar
  • Steeds professionele zorg met vertrouwde gezichten
  • Je zorg is altijd gegarandeerd, ook tijdens weekends en feestdagen

 

Een zorg of informatie aanvragen? 

📞 089/25 55 56